Apartman yöneticisi sprey boya yazılarından sıkıldı, duvarları renklendirdi

Eskişehir'de bir apartman yöneticisi, sprey boya yazılarından bıkarak binasının duvarlarını sanatsal çizimlerle süsledi. Bu proje hem mahalleyi güzelleştirdi hem de fotoğraf tutkunlarının ilgisini çekti.Apartman yöneticisi sprey boya yazılarından sıkıldı, duvarları renklendirdi
Eskişehir'de bir apartman yöneticisi, sürekli sprey boyayla yapılan yazılardan duyduğu rahatsızlığı gidermek amacıyla binasının dış cephesini renkli çizimlerle donattı. Bu yaratıcı proje, hem bulunduğu mahalleyi estetik olarak iyileştirdi hem de sanatseverlerin ve fotoğrafçıların dikkatini çekti.

MAHALLEYE ESTETİK KATKI
Eski Bağlar Mahallesi Kumlubel Sokak'ta bulunan bir apartmanın yöneticisi olan Ömer Abdulaimi, duvarlara yapılan sprey boya yazılamalarından yorulunca farklı bir çözüm üretmeye karar verdi. Yıllardır süren bu durumdan hem kurtulmak hem de çevreyi güzelleştirmek amacıyla Abdulaimi, apartmanın duvarlarını sanatsal çizimlerle kapladı. Elde edilen bu canlı ve renkli görünüm, apartmana özgün bir kimlik kazandırırken, mahalle sakinlerinin de büyük beğenisini topladı.

SANAT PROJESİ İLGİ GÖRÜYOR
Sprey boya ile yapılan rahatsız edici yazılamaların önüne geçmek için sıra dışı bir yöntem denediğini belirten Abdulaimi, "Normalde Eski Bağlar Mahallesi'nde sürekli spreyle sade olan duvarlara yazılar yazıyorlar. Ben de bu konuyu çözmek için düşündüm ki bir resim, bir çizgi yapalım. Hem apartmanı meşhur ederiz hem de güzel bir şekilde gösteririz. İnsanların yazdığı yazıları engellemek ve görsel bir zevk kazandırmak için böyle bir şey yaptım" şeklinde konuştu. Abdulaimi, başlattığı bu sanat projesinin beklenenin üzerinde ilgi gördüğünü ve insanların fotoğraf çekmek için sıraya girdiğini de ekledi.
- 12:47EGİAD'dan iş dünyasına yapay zeka hamlesi: Teoriden pratiğe geçiş!
- 12:37İzmir'de kentsel dönüşüm mağdurları, CHP yönetimini protesto etti
- 12:27Köyceğiz BİLSEM'den sanat alanında üç bildiri kabul edildi
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da




