• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 10 Eylül 2026 14:00

Yaktığı ateş evini küle çeviren vatandaşa yangın soruşturması

Yaktığı ateş evini küle çeviren vatandaşa yangın soruşturması
Denizli'nin Çal ilçesinde bahçesindeki otları yakmak isteyen bir vatandaşın evi, rüzgarın etkisiyle alev alarak kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yaktığı ateş evini küle çeviren vatandaşa yangın soruşturması

Denizli'nin Çal ilçesinde, bahçesindeki otları temizlemek için ateş yakan bir vatandaşın evi yangında kullanılmaz hale geldi.

Yaktığı ateş evini küle çeviren vatandaşa yangın soruşturması 1

Ateşin kontrolü sağlanamadı

Olay, Hüseyinler Mahallesi'nde gerçekleşti. Hasan Hüseyin Şenlik, bahçesindeki kurumuş otları yakmak amacıyla ateş yaktı. Bir süre sonra ateşin söndüğünü düşünen Şenlik, işlerini halletmek için çarşıya gitti. Ancak rüzgarın etkisiyle sönmeyen közler alevlendi ve alevler, Şenlik'in müstakil evine sıçradı.

Yaktığı ateş evini küle çeviren vatandaşa yangın soruşturması 2

İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çal Şubesi ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri hızla yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve soğutma işlemi gerçekleştirdi. Yangın sonucunda ev tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yaktığı ateş evini küle çeviren vatandaşa yangın soruşturması 3