Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli'de düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılarak şehrin yeni projelerini tanıttı.

Yeni projeler için açılış töreni
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada, kenti daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla yürütülen projeleri anlattı. Çavuşoğlu, sosyal konut projeleri, kadın ve çocuklara yönelik destekler gibi birçok yeni yatırımın hayata geçirileceğini belirtti. Ayrıca, Akkonak yüzme havuzunun ve diğer önemli projelerin 2027 yılında başlayacağı müjdesini verdi.

Proje destekleri ve yeni tesisler
Özgür Özel, açılışta yaptığı açıklamada, vefat eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in isminin yeni spor tesisine verileceğini söyledi. 31 projenin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Özel, bu projelerin toplam maliyetinin 16,2 milyar lira olduğunu ifade etti. Denizli için bu yatırımların kısa sürede tamamlanmasını umduğunu vurguladı.






