GÜNDEM
Yayınlanma : 05 Ağustos 2025 21:36

Kemal Yılmaz Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü oldu

Kemal Yılmaz Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü oldu
Ordu'dan Samsun'a atanan Kemal Yılmaz, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine bugün başladı. Yılmaz, üreticiler ve ilgili kurumlarla işbirliği içinde çalışarak Samsun tarımını geliştirmeyi hedefliyor.

Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine başladı.

teknik yapı

YENİ GÖREVİNE BAŞLADI

Samsun'da yeni görevine başlayan Yılmaz, yaptığı açıklamada tarım ve hayvancılığın önemli merkezlerinden biri olan Samsun'da görev yapmanın mutluluğunu dile getirdi. Tüm paydaşlarla ortak akıl ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile çalışmayı hedeflediklerini belirtti. Üreticiler, sivil toplum kuruluşları, ziraat odaları, birlikler, kooperatifler, akademik kurumlar, yerel yönetimler ve tarıma gönül vermiş herkesle iş birliği yapmayı planladıklarını vurguladı.

SAMSUN TARIMININ GELİŞİMİ İÇİN ÇALIŞACAK

Ekip arkadaşlarıyla takım ruhu içinde çalışarak Samsun tarımını ve çiftçisini daha ileriye taşımayı amaçladıklarını ifade eden Yılmaz, değerli üreticilerle gönül birliği, dayanışma ve hoşgörü içinde üretmeye devam edeceklerini söyledi. Bakanlığın temel tarımsal politikalarını azim ve kararlılıkla uygulayacaklarını da sözlerine ekledi. Görevine başlarken çalışanlar tarafından çiçeklerle karşılandı.