SPOR
Yayınlanma : 02 Mayıs 2026 13:20

Genç kramponlara başkan balaban’dan moral ziyareti

Genç kramponlara başkan balaban’dan moral ziyareti
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, U18 futbol takımına moral vererek, 'Sonuç ne olursa olsun sizlerle gurur duyuyoruz.' dedi. Genç sporculara destek mesajı verdi.
Genç kramponlara başkan balaban’dan moral ziyareti

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Türkiye Şampiyonası öncesi U18 takımını makamında kabul etti. 'Sonuç ne olursa olsun sizlerle gurur duyuyoruz.' diyerek genç sporculara moral verdi.

teknik yapı

Genç kramponlara başkan balaban’dan moral ziyareti 1

SPORUN ÖNEMİNE VURGU

5-7 Mayıs tarihlerinde Kütahya’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları’nda Manisa’yı temsil edecek olan Yunusemre Belediyespor U18 Futbol Takımı, Başkan Balaban ile bir araya geldi. Balaban, gençlere hitaben yaptığı konuşmada sporun sadece sonuç odaklı olmadığını vurgulayarak, 'Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sahada verdiğiniz emek ve mücadele, başarı kadar değerlidir.' dedi.

Genç kramponlara başkan balaban’dan moral ziyareti 2

HEDEFLERİMİZ BÜYÜK

Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Bülent Kanik ise takımın hedeflerine değinerek, 'Manisa’yı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Bu sezon da güzel bir hikaye yazmak istiyoruz.' ifadelerini kullandı. Ziyarette, Başkan Yardımcısı Seyit Ali Özmen ve diğer kulüp yöneticileri de bulunarak, genç sporculara destek verdiler. Yunusemre Belediyespor U18 Takımı, Kütahya’da toplam 8 takımın yer alacağı grup merkezinde mücadele edecek.