Başkan Balaban, Üçpınar Mahallesi'nde projelerini tanıttı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Üçpınar Mahallesi'nde projelerini tanıttı ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.Başkan Balaban, Üçpınar Mahallesi'nde projelerini tanıttı
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, mahalle ziyaretleri kapsamında Üçpınar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi ve burada hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili saha incelemesi gerçekleştirdi.

MAHALLE ZİYARETİ VE TOPLANTI
Katılımcı ve çözüm odaklı bir belediyecilik anlayışıyla ziyaretlerine devam eden Başkan Balaban, mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla buluştu. Toplantıya CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak ve Üçpınar Mahalle Muhtarı Levent Ay da katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, mahalle sakinlerinin taleplerini ve önerilerini dinleyen Balaban, özellikle çevre iyileştirmeleri ve sosyal alan ihtiyaçları hakkında gelen iletileri not aldı.

İNCELEMELER VE PROJE BİLGİLERİ
Toplantının ardından Muhtar Levent Ay ve mahalle sakinleriyle birlikte saha incelemesine çıkan Başkan Balaban, teknik ekiplerden planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. İncelemeler sırasında mahallede yaşam kalitesini artıracak projelerin kısa sürede hayata geçirileceğini belirten Balaban, vatandaşların taleplerinin en kısa sürede değerlendirileceğini ifade etti. Ziyaretin sonunda mahalle sakinleri, taleplerinin yerinde incelenmesinden dolayı Başkan Balaban’a teşekkür etti. Programın sona ermesinin ardından Balaban ve CHP İlçe Başkanı Yalçın Arcak, mahalle esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!




