Denizli’de ‘Gangster’ iki gün kapalı gişe sahnelendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğindeki gösteride, John Dillinger’ın yaşamı 1930’ların Amerika’sında geçen bir anlatıyla sahneye taşındı. Yapım iki gün kapalı gişe oynadı.Denizli’de ‘Gangster’ iki gün kapalı gişe sahnelendi
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda sahnelenen “Gangster” müzikali, Cumhuriyet’in 103. yılı kapsamında 2. Denizli Opera ve Bale Günleri programında izleyiciyle buluştu. Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu’nun iki perdelik yapımı iki gün boyunca kapalı gişe oynadı.

Dillinger’ın yaşamı sahneye taşındı
Müzikal, izleyicileri 1930’ların Amerika’sına ve Büyük Buhran dönemine götürdü. Bankaları soymasıyla tanınan John Dillinger’ın hayatını konu alan eserde suç dünyasının yanı sıra aşk, tutku, kıskançlık ve ihanet temaları işlendi. Yapımda tiyatro ve modern dans bir araya gelirken sahne tasarımı, dekor, kostüm ve müzikler de anlatının parçalarını oluşturdu. Gösterinin sonunda izleyiciler sanatçıları dakikalarca ayakta alkışladı.

Sanatçılara plaket ve çiçek verildi
Gecenin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Başkurt, Ankara Devlet Opera ve Balesi Modern Dans Topluluğu sanatçılarına plaket ve çiçek takdim etti.













