• ceylan hafriyat
SPOR
Yayınlanma : 23 Ekim 2026 13:04

Lykos Yarı Maratonu, 25 Ekim'de Denizli'de koşulacak

Lykos Yarı Maratonu, 25 Ekim'de Denizli'de koşulacak
Denizli, Lykos Yarı Maratonu'na ev sahipliği yapacak. 25 Ekim'de gerçekleştirilecek etkinlikte 10 bine yakın sporcu yarışacak. Başkan Çavuşoğlu, tüm vatandaşları davet etti.
Lykos Yarı Maratonu, 25 Ekim'de Denizli'de koşulacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 103. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak amacıyla bu yıl ikinci kez Lykos Yarı Maratonu'nu düzenliyor.

Lykos Yarı Maratonu, 25 Ekim\

Yüzlerce sporcu katılacak

25 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek organizasyona, 26 ülkeden ve 60 farklı şehirden yaklaşık 10 bin sporcu kayıt yaptırdı. Pamukkale'nin doğal güzellikleri eşliğinde, profesyonel atletlerden amatör koşuculara kadar geniş bir katılımla yapılacak etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yarı maraton, Pamukkale Kocaçukur'dan başlayarak Pamukkale Travertenleri’nde sona erecek ve üç farklı kategori ile koşulacak.

Lykos Yarı Maratonu, 25 Ekim\

Yarış öncesi hazırlıklar tamamlanacak

Yarış günü sabah erken saatlerden itibaren heyecan başlayacak. Tüm sporcuların alana gelmesi ve emanet teslim işlemlerinin ardından, katılımcılar için toplu ısınma seansı düzenlenecek. 21 kilometre kategorisinin startı saat 09.00’da verilecek ve ardından 5 km ile 10 km koşucularının startları gerçekleştirilecek. Yarış sonrası katılımcılar, Pamukkale manzarasında düzenlenecek konserle moral depolayacak. Yarış kitleri, kayıtlı sporculara 10.30-20.00 saatleri arasında Forum Denizli’den teslim edilecek. 25 Ekim Pazar günü, etkinliğin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için kapsamlı trafik tedbirleri alınacak ve bazı yollar trafiğe kapatılacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, tüm vatandaşları bu büyük etkinliğe katılmaya davet etti.

Lykos Yarı Maratonu, 25 Ekim\Lykos Yarı Maratonu, 25 Ekim\Lykos Yarı Maratonu, 25 Ekim\Lykos Yarı Maratonu, 25 Ekim\