GÜNDEM
Yayınlanma : 01 Nisan 2026 20:43
Aydın'da sıcak çorba ikramı vatandaşlardan tam not aldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sıcak çorba ikramı, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı ve bu uygulamanın devam etmesi takdir topladı.Aydın'da sıcak çorba ikramı vatandaşlardan tam not aldı
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal belediyecilik hizmetlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

ÇORBA İKRAMI HERKESİ MEMNUN EDİYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler, Söke, Çine ve Yenipazar'da vatandaşlara ve pazar esnafına sıcak çorba ikramında bulundu. 7'den 70'e tüm vatandaşlara ulaşan bu ikram, pazar esnafı ve halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR MESAJLARI
Her yıl düzenli olarak yapılan bu uygulamanın devam etmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar, "Sabahın erken saatlerinde yapılan çorba ikramı, soğuk havalarda içimizi ısıtıyor ve ekonomik olarak bütçemize katkı sağlıyor. Özlem Başkan’a hizmetleri için teşekkür ederiz. Bizi sadece Özlem Başkan düşünüyor, Allah razı olsun" şeklinde konuştu.
- 17:12Hisarcık'ta ormanlar 'benim' diyecek: Yangınlara karşı bilinçlendirme kampanyası
- 17:02Eskişehir'de korkutan kaza: 2 tır ve 1 otomobil hurdaya döndü
- 16:52Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türk Tarih Kurumu'nun 100. Yıl Kitaplığı ile zenginleşti
- 16:42Kanserin kökeni keşfedildi: Şalter etkisiyle durdurma umudu
- 16:32Erzurum'da Türk dünyası lezzetleri buluştu, kültür köprüleri kuruldu




