Aydın Büyükşehir Belediyesi, Başkan Özlem Çerçioğlu'nun talimatlarıyla kent genelindeki ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın koordinasyonunda, Aydın'ın 17 ilçesinde eş zamanlı olarak yol yapım, bakım, onarım ve düzenleme faaliyetleri devam ediyor.

Onlarca noktada eşzamanlı çalışma
Bozdoğan, Buharkent, Çine, Didim, Efeler, İncirliova, Karacasu, Karpuzlu, Koçarlı, Kuşadası, Kuyucak, Köşk, Nazilli, Söke, Sultanhisar ve Yenipazar gibi ilçelerin çeşitli mahallelerinde yol yüzeyleri yenileniyor. Bu çalışmalarla hem şehir içi hem de kırsal bölgelerdeki ulaşım standartları yükseltilerek trafik güvenliğinin artırılması hedefleniyor.

Çerçioğlu: Hizmetle büyüyen Aydın
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm ilçelerde çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü vurgulayarak, “17 ilçemizin tamamında çalışmalarımıza eş zamanlı olarak devam ediyoruz. Hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturuyor, yatırım ve projelerimize her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Aydınımızın dört bir yanında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın” açıklamasında bulundu. Bu yatırımlarla kentin ulaşım altyapısının daha da sağlamlaştırılması amaçlanıyor.








