Kadınlar Voleybol 2. Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yunusemre Belediyespor, hücum hattını güçlendirmek amacıyla genç bir oyuncu ile anlaşma sağladı.

BİRGÜL KINDIR YENİ TRANSFER
Kırmızı-beyazlı ekip, 2007 doğumlu pasör çaprazı Birgül Kındır’ı kadrosuna kattı. Yunusemre Belediyespor, Play-Off tecrübesi bulunan genç oyuncu ile sözleşme imzalayarak yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Bülent Kanik ve Başantrenör Seda Çarıkçı'nın katıldığı imza töreninde konuşan Kanik, genç ve potansiyeli yüksek sporcularla kadrolarını güçlendirmeye devam ettiklerini vurguladı.

HEDEF BÜYÜK
Kanik, Birgül Kındır’ın yetenekleriyle takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti. “Yeni sezonda hedeflerimize ulaşma yolunda gücümüze güç kattık. Kendisine hoş geldin diyor, başarılı bir sezon diliyorum” dedi. Genç sporcu Birgül Kındır ise Yunusemre Belediyespor formasını giyecek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Bana güvenen kulübüme teşekkür ediyorum. Burada başarılı olacağıma inanıyorum.” şeklinde konuştu. Voleybola Rüzgar Spor Kulübü’nde başlayan Kındır, ardından Ünsped Spor Kulübü’ne transfer olmuştu. Genç oyuncu, Ünsped Spor Kulübü’nde yıldız ve genç kategorilerinde Süper Lig tecrübesi yaşamıştı. Şimdi ise yeni sezonda Yunusemre Belediyespor’un başarısı için mücadele edecek.







