Düzenleme : 27 Nisan 2026 16:38
Yumurta fiyatları yükselişe geçti: Toptan fiyatlar 30 kuruş arttı

Afyon ve Kayseri'deki toptan yumurta fiyatları, tüm ürünlerde 30 kuruş artarak yükselişe geçti. Piyasa yeniden denge arayışına girdi.
Türkiye'nin önde gelen yumurta üretim merkezleri olan Afyon ve Kayseri'de toptan yumurta fiyatları, tüm ürünlerde adet başına 30 kuruş artış gösterdi.

DÜŞÜK TÜKETİM DÖNEMİ GERİDE KALDI
'Mayıs Çukuru' olarak tanımlanan düşük tüketim döneminin olumsuz tesirlerini hızla aşan sektör, son bir ayda adette 1 lira düşen fiyatların toparlanma sinyalleri vermeye başladığını belirtiyor. Duble, eski ana, yeni ana, yarka, piliç ve kılavuz ürünlerdeki fiyat artışı, piyasada bir denge arayışının başladığını gösteriyor.
PİYASANIN SEYRİ İÇ TALEP VE İHRACATLA BELİRLENECEK
Sektör temsilcileri, arz fazlası ve mevsimsel talep daralması nedeniyle önceki dönemde düşen fiyatların şimdi yeniden dengelenmeye doğru gittiğini vurguluyor. Önümüzdeki günlerde, iç talep ve ihracat hareketliliği piyasanın seyrinde belirleyici bir rol oynayacak.
- 18:20Sarıgöl'de kurbanlık pazarı hareketlendi, fiyatlar artabilir
- 18:13CIA insan ajanlardan vazgeçiyor: Yapay zeka artık 'dijital casus
- 18:05Denizli azman güvercinleri, ırk güzelliği yarışmasında göz doldurdu
- 17:58İran'dan şok hamle: ABD silahlarına 'tersine mühendislik' operasyonu başladı
- 17:50Marmaris Belediyesi, Avrupa'dan prestijli ödül kazandı





