ASAYİŞ
Yayınlanma : 13 Haziran 2026 20:38

Söke-Kuşadası yolu kabusa döndü: Polis memuru takla attı!

Söke-Kuşadası yolu kabusa döndü: Polis memuru takla attı!
Aydın Söke-Kuşadası yolunda polis memurunun kullandığı otomobil yağış nedeniyle takla attı. Sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Aydın'ın Söke ilçesi ile Kuşadası arasındaki karayolu, bir trafik kazasıyla gündeme geldi. Görevine gitmek üzere yola çıkan polis memuru M.A.C.'nin kullandığı otomobil, olumsuz hava koşulları nedeniyle tam bir facia atlattı.

sempati mobilya

Kaygan zeminde kontrolden çıktı

Söke-Kuşadası Karayolu Granta mevkii üzerinde meydana gelen olayda, yağmurun etkisiyle iyice kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybeden polis memurunun aracı kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yol kenarında takla atarak ters döndü. Olayın görgü tanıkları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi.

Şans eseri yara almadan kurtuldu

Kaza yerine kısa sürede ulaşan polis ve sağlık ekipleri, olayın vahametine rağmen sürücü M.A.C.'nin kazayı herhangi bir yara almadan atlattığını belirledi. Ekipler, bölgede güvenlik önlemleri alırken, takla atan otomobilde ciddi maddi hasar oluştuğu gözlemlendi. Kazayla ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatıldığı öğrenildi.