Şehit Sefer Alan, Elazığ'da Mevlid-i Şerif ve Hayrat Çeşmesi ile Anıldı

Elazığ'da Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Sefer Alan, vefatının birinci yılında Mevlid-i Şerif programı ve yaptırılan hayrat çeşmesi ile anıldı. Şehit babası Hasan Alan, destek veren herkese teşekkür etti.Şehit Sefer Alan, Elazığ'da Mevlid-i Şerif ve Hayrat Çeşmesi ile Anıldı
Elazığ'da, Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan, vefatının birinci yıl dönümünde İmam-ı Azam Camii'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programıyla anıldı.

ŞEHİDİN ADINI YAŞATMAK
Anma programı kapsamında, şehidin babası Hasan Alan tarafından 3 bin 700 adet ciltlenmiş Kur'an-ı Kerim halkla paylaşıldı. Ayrıca, şehidin ismini yaşatmak amacıyla İmam-ı Azam Camii'nin yanına bir hayrat çeşmesi yaptırılarak hizmete sunuldu.

BABANIN DUYGUSAL MESAJI
Şehit babası Hasan Alan, programa katılanlara ve destek veren herkese teşekkür ederek, "Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugünlerde bizi yalnız bırakmayan, destek olan herkese teşekkür ederim. Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun." dedi. Alan, "Bugünkü programımız 10.09.2024 tarihinde Kuzey Irak, Pençe Kilit’te şehit olan Sefer Alan’ın babasıyım. Bugün çocuğumun, şehidimizin seneidevriyesi. Bir yıl oldu. Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin, kendisini de nail eylesin inşallah." şeklinde konuştu.





