Pendik'te dev uyuşturucu operasyonu: 6 kilodan fazla madde ve binlerce hap ele geçirildi

Pendik'te polis operasyonunda 6 kilo 248 gram uyuşturucu ve 19 bin 800 adet ecstasy hap ele geçirildi. Operasyonda yakalanan şüpheli tutuklandı.
İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Pendik'te düzenlediği operasyonla uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vurdu. Belirlenen bir adrese yapılan baskında, piyasa değeri yüksek miktarda uyuşturucu madde ve çok sayıda hap ele geçirildi.
UYUŞTURUCU TİCARETİNE GEÇİT YOK
Narkotik ekipleri, sokak satıcılarının faaliyetlerini engellemeye yönelik yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda, Pendik ilçesindeki bir ikamette uyuşturucu depolandığı bilgisine ulaştı. 23 Aralık'ta gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli bir şahıs suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, toplam 6 kilo 248 gram skunk türü uyuşturucu, 19 bin 800 adet ecstasy hap, bir adet hassas terazi ve önemli miktarda nakit para bulundu.
SUÇLULAR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Operasyon kapsamında ele geçirilen uyuşturucu maddelerin yanı sıra, 11 bin 300 Türk Lirası, 500 Amerikan Doları ve 50 Euro nakit paraya da el konuldu. Gözaltına alınan şüpheli şahıs, 'TCK 188-Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçundan adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüpheliyi tutuklayarak cezaevine gönderdi.
- 15:23İnegöl'de bıçaklı kavgada şüpheli ve ağabeyi kısa sürede yakalandı
- 15:12Başkan Bıyık: Gençler, Düzce'nin geleceğinin anahtarı!
- 15:02Çanakkale Şehitliği'nden bayrak, Konya'nın tarihi lisesine teslim edildi
- 14:51Çanakkale'de yangın paniği: Kadın, alevlerin ortasında kurtarıldı
- 14:40Seksen yıllık gizem çözüldü: Güneş'in sırrı artık telefonlarımızı da etkileyecek





