Nevşehir'de 30 suç kaydı bulunan dolandırıcı, saklandığı evde jandarma operasyonuyla yakalandı

Nevşehir'de 30 ayrı suç kaydı bulunan dolandırıcı, jandarma operasyonuyla saklandığı evde yakalanarak tutuklandı ve cezaevine gönderildi.
Nevşehir'de, 30 ayrı suç kaydı bulunan ve aranan bir şahıs, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla saklandığı evde yakalandı. Nevşehir Valiliği'nin açıklamasına göre, şahsın yakalanması için başlatılan çalışmalar başarıyla sonuçlandı.

OPERASYONUN DETAYLARI
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT Timleri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, F.K. adlı şahsın saklandığı yer tespit edildi. Ekipler, kullanılmayan bir evin içinde şahsı yakalayarak gözaltına aldı.
SUÇ KAYITLARI VE CEZA DURUMU
Yapılan kontrollerde, F.K.'nin 'Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık', 'Şantaj' ve 'Bilişim Sistemleri ile Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık' gibi suçlar başta olmak üzere toplam 30 ayrı dolandırıcılık suçundan hakkında 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.
TUTUKLAMA VE CEZAEVİNE GÖNDERİLME
Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şahıs, adli makamlara çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların etkinliğini gösterdi.
- 15:40Türkiye'nin 'Mavi Vatan' hamlesine Yunanistan'dan şok yanıt: Deniz parkları projesi masada!
- 15:33Kandıra'da yol yenileme ihalesi için geri sayım başladı
- 15:26Avustralya'dan dev proje: Milyonlarca insanın su sorunu kökten çözülüyor
- 15:19Yıldırım’da kurban alanlarında hijyen seferberliği sürüyor
- 15:12Japonya'dan gelen şok haber, küresel piyasaları tetikte bekletiyor: Para basma geri mi dönüyor?





