Bartın'da jandarma ekipleri, bir operasyonla ormanlık alanda izinsiz kazı yaparken suçüstü yakalanan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yönlendirmesiyle gerçekleştirilen baskında, zanlılar kazı malzemeleriyle birlikte yakalandı.

Define avcılarına jandarma engeli
Bartın'ın Merkez Karainler Köyü'ndeki ormanlık araziye yönelik istihbarat üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı, yasa dışı kazı yapan O.A., O.K., M.K., A.S. ve Ü.S. isimli kişileri suç mahallinde yakaladı. Yapılan operasyonda, kazı için kullanılan çeşitli alet ve malzemelere de el konuldu.

Adli süreç başlatıldı
Şüphelilerin cep telefonlarına da el konulurken, haklarında adli süreç başlatıldı. Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde devam eden soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü kaydedildi.









