POLİTİKA
Yayınlanma : 17 Temmuz 2025 22:55

Kurtulmuş'u tebrik ettiler: Güvenlik konuları görüşüldü

Kurtulmuş'u tebrik ettiler: Güvenlik konuları görüşüldü
Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesi, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'u ziyaret ederek güvenlik konularını görüştü.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Türk Silahlı Kuvvetleri komuta kademesini Meclis’te kabul etti. Bakan Güler ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, TBMM Başkanlığı görevine yeniden seçilen Kurtulmuş’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

teknik yapı

GÜVENLİK KONULARI MASADA

Kabulde, Türkiye'nin güvenlik öncelikleri ve 'Terörsüz Türkiye' vizyonu kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı. Görüşmede, bölgedeki son gelişmeler de masaya yatırıldı. Milli Savunma Bakanı ve Genelkurmay Başkanı, ülkenin güvenliğini sağlamak için yürütülen operasyonlar ve alınacak önlemler hakkında bilgi verdi.

BÖLGE GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

Görüşmede, bölgesel istikrarın sağlanması ve Türkiye'nin güvenliğinin korunması için yapılması gerekenler üzerinde duruldu. Komuta kademesi, ülke savunmasının güçlendirilmesi ve terörle mücadele konularında TBMM Başkanı'nı bilgilendirdi. Kurtulmuş, güvenlik güçlerine destek sözü verdi ve işbirliğinin önemini vurguladı.