Germencik İncir Festivali'nde Çakal sahne aldı, Başkan Zencirci incir ikram etti

Germencik'te düzenlenen 21. İncir Festivali'nde Çakal sahne alırken, Belediye Başkanı Burak Zencirci incir ikram etti. Festivalin amacının inciri tanıtmak olduğu belirtildi.Germencik İncir Festivali'nde Çakal sahne aldı, Başkan Zencirci incir ikram etti
21. Germencik İncir Festivali, ünlü sanatçıların performanslarıyla renklendi.

GENÇLER ALANI DOLDURDU
Ece Seçkin'in sahne almasıyla başlayan festivalin konser programı, dün akşam Çakal'ın performansı ile zirveye ulaştı. Aydın'ın ilçeleri ve çevre illerden gelen binlerce genç, konser alanını etkinlik saatlerinden çok önce doldurdu.

BAŞKAN ZENCİRCİ'DEN İNCİR İKRAMI
Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, sahneye çıkan Çakal'a Germencik inciri ikram ederek "Bu akşam enerjin pik yapacak" dedi. Çakal ise konserin ardından Başkan Zencirci'ye teşekkür ederek sahnede incir yedi ve gençlere de incir tüketmelerini tavsiye etti.

FESTİVALİN AMACI İNCİRİ DUYURMAK
Konser sonrası açıklamalarda bulunan Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, festivalin temel amacının inciri tanıtmak ve anlatmak olduğunu belirtti. Başkan Zencirci, "Festivalimizin adı incir, tadı incir, enerjisi incir. Tek amacımız var inciri duyurmak, inciri anlatmak. Hem kutsal kitaplara, hem bilimsel verilere hem de gastronomiye bakın neredeyse dünyanın en kıymetli ürününe sahibiz. Bugün burada bir konser daha verdik ve inciri tüm Türkiye duydu. Amacımız bu, hedefimize ulaştık. Daha da duyuracak üreticimizin yanında olmaya onların sesi olmaya devam edeceğiz. Gençler başta olmak üzere tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Dün Ece Seçkin bugün Çakal incir dedi. Yarın da Simge incirin enerjisiyle sahnede olacak. 28 Eylül Pazar akşamı tüm halkımızı final konserimiz olan Simge Sağın konserine davet ediyorum." ifadelerini kullandı.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart




