Aydın'ın Germencik ilçesi Dağyeni mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kara ulaşımının güçlükle sağlandığı bölgede alevlere havadan ve karadan müdahale başlatıldı.

Ekipler bölgeye sevk edildi
Yangın ihbarı üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nden ekipler hızla olay yerine yönlendirildi. Ekipler, yangına karadan müdahale etmeye başlarken, erişimin zor olduğu noktalara yangın söndürme helikopterleri ve uçakları da sevk edildi.
Çalışmalar havadan ve karadan sürüyor
Ormanlık alanda kontrol altına alınmaya çalışılan yangınla ilgili bölgede çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler sürerken, ekiplerin söndürme çalışmaları da havadan ve karadan koordineli bir şekilde ilerliyor.







