GÜNDEM
Yayınlanma : 30 Ağustos 2025 12:29
Eskişehir'de 30 Ağustos kutlamaları: Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu

Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Vali Hüseyin Aksoy, Hava Orgeneral Rafet Dalkıran ve Başkan Ayşe Ünlüce, valilik makamında tebrikleri kabul etti.Eskişehir'de 30 Ağustos kutlamaları: Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu
Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Vilayet Meydanı'nda düzenlenen tören, askeri bando eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ
Ardından, Atatürk Anıtı'nın önüne çelenkler bırakıldı. Günümüzün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar yapıldı ve öğrenciler şiirler okudu.

VALİLİK MAKAMINDA TEBRİKLER
Programın ardından Vali Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Hava Orgeneral Rafet Dalkıran ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 103. yıl dönümü nedeniyle valilik makamında tebrikleri kabul etti. Törene il protokolü ve vatandaşlar katıldı.



