Eskişehir'de 30 Ağustos kutlamaları: Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu
- 6 / 1
Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Vilayet Meydanı'nda düzenlenen tören, askeri bando eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
- 6 / 2
Ardından, Atatürk Anıtı'nın önüne çelenkler bırakıldı. Günümüzün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar yapıldı ve öğrenciler şiirler okudu.
- 6 / 3
Programın ardından Vali Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Hava Orgeneral Rafet Dalkıran ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nün 103. yıl dönümü nedeniyle valilik makamında tebrikleri kabul etti. Törene il protokolü ve vatandaşlar katıldı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 09:21Hürmüz krizi büyüyor: Enerji ve gıda güvenliği alarm veriyor, küresel stoklar hızla tükeniyor!
- 09:14Kuveyt'te İran füzesi saldırısı: 5 ABD askeri yaralandı
- 09:06Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek? Merkez Bankası'ndan kritik ipucu!
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!








