Denizli'den gelen arazöz yangından kurtuldu: Şehitlerin acısı yüreğimizi dağlıyor

Eskişehir'deki orman yangınında şehit olan 10 görevlinin acısı sürerken, Denizli'den yangına müdahale için giden ve son anda kurtulan 20 A 62 plakalı arazözün görüntüleri ortaya çıktı.
Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde meydana gelen ve 5 orman personeli ile 5 AKUT gönüllüsünün şehit olduğu orman yangını, Türkiye'yi yasa boğdu. Yangına müdahale için Denizli’den sevk edilen bir arazöz, son anda alevlerden kurtuldu. Bu arazözün görüntüleri, yaşanan dehşet verici anları bir kez daha hatırlattı.

DENİZLİ'DEN GELEN ARAZÖZ YANIK İZLERİYLE KURTULDU
Denizli - Beyağaç Eskere Orman İşletme Şefliğinden gelen ekipte, orman işçileri Hilmi Şahin ve Sercan Utni şehit oldu. Yangından sağ kurtulan 20 A 62 kodlu arazözün görüntüleri, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, aracın yangının izlerini taşıdığı, bazı parçalarının yüksek ısıdan eridiği görülüyor.

ŞEHİTLER UNUTULMAYACAK
Görüntüyü paylaşan yardım derneği gönüllüsü Bekir Yıldırım, yaptığı açıklamada; 'Eskişehir’e bağlı Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınında 5 orman personeli ve 5 AKUT gönüllüsü yeşil vatanı korumak isterken maalesef şehit oldu. Şuan yangından kurtulan Denizli - Eskere ekibine ait 20 A 62 kodlu aracımızın yanındayız. Araç yangında kurtulmuş ama halen alevlerin izlerini taşıyor. Bazı parçaları yüksek ısıdan dolayı erimiş durumda. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Rabbim bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bütün milletimizin başı sağ olsun. şehitlerimizin acılı ailelerine sabırlar diliyorum.' dedi.
- 12:27Köyceğiz BİLSEM'den sanat alanında üç bildiri kabul edildi
- 12:17Datça'da kadın üreticilerden çağla turşusu ile ekonomik hamle
- 12:1323 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu 18 Nisan’da Oasıs Bodrum’da
- 12:08Çin'in maden iştahı kabardı: Türkiye'nin maden ihracatında rekor artış!
- 11:58CHP il başkanları: Saldırılara karşı kenetlendik, iktidara yürüyeceğiz



