Adana'da orman yangınları kontrol altında: 3 şüpheli tutuklandı

Adana'nın Aladağ, Kozan ve Sarıçam ilçelerindeki orman yangınları kontrol altına alınırken, yangınlara sebep olduğu belirlenen 3 kişi tutuklandı.
Adana'nın Aladağ, Kozan ve Sarıçam ilçelerinde çıkan orman yangınları, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Adana Orman İşletme Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, yangınların söndürüldüğü ve soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi.
YANGINLAR KONTROL ALTINDA
Kökez ve Çataloluk (Aladağ), Henüzçakırı (Kozan) ve Yarımca (Sarıçam) mahallelerinde başlayan yangınlara, gönüllüler, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği ifade edildi. Yangınlara hızlı müdahale eden ekiplerin 'Yeşil Vatan Kahramanları' olarak anıldığı açıklamada yer aldı.
ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI
Adana Orman İşletme Müdürlüğü'nün açıklamasında, yangınlara sebep oldukları tespit edilen 3 kişinin tutuklandığı bilgisi paylaşıldı. Müdürlük, vatandaşları ateş yakmamaları ve dikkatli olmaları konusunda uyararak, duman veya ateş durumunda 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arama çağrısında bulundu. 'Millet, devlet, vatan nöbetindeyiz' ifadesiyle açıklama sonlandırıldı.
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!




