Denizli'de modern yaya üst geçidi açılışı için geri sayım başladı

Denizli'de Menderes Bulvarı'nda inşa edilen modern yaya üst geçidi, 28 Ocak'ta düzenlenecek törenle hizmete açılacak.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Baltalı Grup ile gerçekleştirdiği protokol çerçevesinde, Menderes Bulvarı üzerinde inşa edilen modern yaya üst geçidinin açılışını yapıyor.
YAYA GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM
28 Ocak Çarşamba günü saat 13.00'te düzenlenecek olan açılış töreni, üst geçidin yaya güvenliğini artırmak ve ulaşımı daha güvenli hale getirme hedefinin bir parçası olarak önem taşıyor. Batı Ege GYO Üst Geçidi, her iki tarafında yer alan asansör ve merdivenleri sayesinde yaşlılar, engelliler ve çocuklu aileler için güvenli ve konforlu bir geçiş olanağı sunacak.
AÇILIŞA DAVET
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşıma değer katan önemli yatırımlarından biri olan bu üst geçidin açılışına tüm yurttaşlar davet edildi. Menderes Bulvarı'nda gerçekleştirilecek olan etkinlikte, halkın katılımı bekleniyor.
- 17:01Danimarka ve Almanya arasındaki dev tünel projesinde çalışmalar hızlandı
- 16:54Türk mutfağının yoğurtlu lezzetleri dünya listesinde zirveye oynadı
- 16:47Everest Dağı, tektonik hareketlerle büyümeye devam ediyor
- 16:40Bayram dönüşü Afyon'da trafik kabusu: Uzun kuyruklar oluştu
- 16:30Rusya, Ermenistan Büyükelçisi'ni Moskova'ya çağırdı: AB ile ilişkilerde endişeler artıyor






