ASAYİŞ
Yayınlanma : 06 Nisan 2026 22:51
Çine'de sağanak yağış yolları göle döndürdü

Çine'de akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, sokakları göle döndürdü. Ekipler, su baskınlarıyla mücadele için çalışmalarını sürdürüyor.Çine'de sağanak yağış yolları göle döndürdü
Aydın'ın Çine ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, sokakları adeta göle dönüştürdü. Ekipler, bölgede su baskınlarıyla mücadele etmek için yoğun bir çaba sarf ediyor.

SU BASKINLARI YAŞANDI
Kısa sürede meydana gelen yoğun yağış nedeniyle birçok sokak ve caddede su baskınları oluştu. Özellikle Atatürk Caddesi, biriken sular sebebiyle göle dönerken, iş yerleri de sular altında kaldı. Araç sürücüleri, zorlu koşullarda ilerlemeye çalıştı.

BELEDİYE EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Yağışların ardından tıkanan mazgalları temizlemek için belediye ekipleri harekete geçti. İş yerleri sular altında kalan bazı vatandaşlar, kendi imkanlarıyla dükkanlarını temizlemeye çalışırken, yetkililer bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.
- 06:09Mavi Vatan yasasıyla Yunanistan'a yanıt niteliğinde adım
- 06:01EYT emeklileri dikkat: SGK, geçmişe dönük incelemelerle emeklilikleri iptal ediyor!
- 05:53İşçiler eylemde: Sözler tutulmadı, kıdem tazminatları ödenmedi
- 05:43Sazlıdere'de bilirkişi şoku: TOKİ inşaatları mevzuata aykırı mı?
- 05:35Donald Trump Jr. nadir element şirketi için Pentagon'dan dev kredi aldı





