• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
ASAYİŞ
Yayınlanma : 04 Ağustos 2026 13:54

Bozdoğan'daki hırsızlık olayı güvenlik kameralarıyla aydınlatıldı

Bozdoğan'daki hırsızlık olayı güvenlik kameralarıyla aydınlatıldı
Bozdoğan'da bir evden çalınan altın ve paralar, güvenlik kameraları sayesinde şüphelilerin yakalanmasına yardımcı oldu. Jandarma, hırsızları adliyeye sevk etti.

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde bir evden altın ve para çalan iki şüpheli, çaldıkları ziynet eşyalarını Nazilli'deki kuyumcularda bozdururken güvenlik kameralarına yakalandı.

Bozdoğan\

Olayın detayları

Olay, Sırma Mahallesi'nde meydana geldi. M.T. (73) isimli bir vatandaş, evinde bulunan 15 adet çeyrek altın, 8 adet Cumhuriyet altını, 2 adet alyans ve 5 bin TL nakit parasının çalındığı ihbarında bulundu. Jandarma ekipleri, bu şikayet üzerine hızlıca harekete geçerek araştırma başlattı. Yapılan titiz incelemeler sonucunda, hırsızlık olayını N.Ö. (18) ve F.A. (23) isimli şahısların gerçekleştirdiği belirlendi.

Bozdoğan\

Hırsızların izini süren jandarma

Şüphelilerin çaldıkları altınları Nazilli ilçesindeki dört farklı kuyumcuda bozdurdukları güvenlik kameraları kayıtları sayesinde tespit edildi. Jandarma, N.Ö.'nün üzerinde yapılan aramada hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 93 bin 400 TL ve bu parayla satın aldığı yaklaşık 14 bin TL değerindeki cep telefonunu ele geçirdi. Yapılan incelemelerde, şüphelilerin geri kalan altın ve parayı borçlarını ödemek için kullandıkları anlaşıldı. Jandarma işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen N.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, F.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.