Bolu'da jandarmadan dev operasyon: Belediye soruşturmasına eş zamanlı baskınlar

Bolu'da jandarma, belediyeye yönelik irtikap soruşturması kapsamında iki kuruma eş zamanlı baskın düzenledi. Şu an için gözaltı yok, aramalar sürüyor.Bolu'da jandarmadan dev operasyon: Belediye soruşturmasına eş zamanlı baskınlar
Bolu'da, jandarma ekipleri, Bolu Belediyesine yönelik sürdürülen 'icbar suretiyle irtikap' soruşturması çerçevesinde önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

İKİ KURUMA BASKIN YAPILDI
Operasyon, Bolu Köroğlu Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Bolu Manavlar ve Pazarcılar Odası'na eş zamanlı olarak düzenlendi. Her iki kurumda da arama çalışmaları devam ederken, şu ana kadar herhangi bir gözaltı işleminin gerçekleştirilmediği bildirildi.

ARŞİVLER DETAYLI ŞEKİLDE İNCELENİYOR
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, söz konusu binalara girerek içeride detaylı arama başlattı. Operasyonun, mevcut soruşturmayla bağlantılı olduğu ve bu süreçte bilgisayarlar, evraklar ve belgelerin incelendiği öğrenildi. Güvenlik güçlerinin mesaisi, arama çalışmalarının sürdüğü bu iki adreste devam ediyor.
- 01:11AB'nin 'marmelat' tanımı İngiltere'de tartışma yarattı
- 01:01İpek Filiz Yazıcı ve kardeşi Duru: İkiz mi, kardeş mi?
- 00:51Yasağa rağmen dev turna balığı yakalayan balıkçı dikkat çekti
- 00:41Bolu'da rüşvet iddialarına yönelik operasyon: Kooperatif ve oda yöneticileri adliyede
- 00:31Piyasadan çekilen göz damlaları sağlık tehdidi oluşturuyor




