Düzenleme : 24 Mayıs 2026 09:54
Bodrum'da isale hattı patladı: Yol dereye döndü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana isale hattının patlaması sonucu yol dereye döndü. Trafik akışı olumsuz etkilenirken, MUSKİ ekipleri onarım çalışmalarına başladı.
ANA İSALE HATTI PATLADI
Muğla'nın Bodrum ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Torba-Gölköy yolunun Demir mevkisinde bulunan ana isale hattı büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın etkisiyle tonlarca su yola akarak, yolun adeta bir dereye dönüşmesine neden oldu. Olay, bölge halkı ve sürücüler arasında şaşkınlığa yol açtı.
ULAŞIM OLUMSUZ ETKİLENDİ
Patlama sonucu yolun bir bölümünde dev bir çukur oluştu. Bu durum, Torba ve Gölköy mahallelerini birbirine bağlayan ulaşımı olumsuz etkiledi. Olay yerine hızla intikal eden jandarma ekipleri, güvenlik önlemleri alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlamaya çalıştı. Sürücülere alternatif güzergahlar hakkında bilgi verildiği öğrenildi.
MUSKİ EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
Patlamanın ardından bölgeye MUSKİ (Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi) ekipleri sevk edildi. Ekipler, hasar gören ana isale hattına müdahale ederek onarım çalışmalarına başladı. Sorunun en kısa sürede giderilmesi ve ulaşımın normale dönmesi için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği belirtildi. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.
- 11:04Kurbanlık dolandırıcılarının bayram öncesi yeni taktiği: Sahte dekont ve kapora şoku!
- 10:54Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden bayram öncesi temizlik seferberliği
- 10:44İzmir'deki kedi vahşetinde şok karar: Veteriner serbest kaldı, savcı isyanda!
- 10:34Kurban Bayramı öncesi çalınan koyunlar jandarma tarafından bulundu
- 10:24Tıbbi ve aromatik bitki öğrencileri, ileri analiz tekniklerini laboratuvarda keşfetti





