YAŞAM
Yayınlanma : 22 Mart 2026 21:08

Bayram dönüşü Kırıkkale'de trafik kabusu: Milyonlarca araç yollarda

Bayram dönüşü Kırıkkale'de trafik kabusu: Milyonlarca araç yollarda
Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Kırıkkale'de trafik yoğunluğu yaşanıyor. 43 ilin geçiş noktasında araçlar kilometrelerce kuyruk oluştururken, güvenlik güçleri denetimlerini artırdı.
Bayram dönüşü Kırıkkale'de trafik kabusu: Milyonlarca araç yollarda

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde, tatilcilerin mega kentlere dönüş yolculuğu, ulaşımın 43 il için geçiş noktası olan Kırıkkale'de yoğun trafiğe neden oldu. Araçların adeta tampon tampona ilerlediği bu anlar, havadan da görüntülendi.

sempati mobilya

TATİLCİLER ŞEHİRLERE AKIN EDİYOR

Bayramın son günü olması ve Pazartesi günü milyonlarca öğrencinin ders başı yapacak olması, vatandaşları kara yollarına yönlendirdi. Bu durum, özellikle Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda trafiğin zaman zaman durma noktasına gelmesine yol açtı. Kilometrelerce uzayan araç kuyrukları oluştu.

GÜVENLİK GÜÇLERİ SAHADA

Şehirler arası kara yollarında polis ve jandarma ekipleri denetimlerini artırdı. Sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için ekiplerin sahada çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yoğunluğun akşam saatlerinde de etkisini sürdürmesi bekleniyor.