Bayram dönüşü Kırıkkale'de trafik kabusu: Milyonlarca araç yollarda
- 8 / 1
Ramazan Bayramı tatilinin son gününde, tatilcilerin mega kentlere dönüş yolculuğu, ulaşımın 43 il için geçiş noktası olan Kırıkkale'de yoğun trafiğe neden oldu. Araçların adeta tampon tampona ilerlediği bu anlar, havadan da görüntülendi.
- 8 / 2
Bayramın son günü olması ve Pazartesi günü milyonlarca öğrencinin ders başı yapacak olması, vatandaşları kara yollarına yönlendirdi. Bu durum, özellikle Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda trafiğin zaman zaman durma noktasına gelmesine yol açtı. Kilometrelerce uzayan araç kuyrukları oluştu.
- 8 / 3
Şehirler arası kara yollarında polis ve jandarma ekipleri denetimlerini artırdı. Sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için ekiplerin sahada çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yoğunluğun akşam saatlerinde de etkisini sürdürmesi bekleniyor.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 04:48Yunanistan'dan Türk uçaklarına it dalaşı suçlaması
- 04:37Davie Selke'den İstanbul Gastronomi Turu: Şehrin Saklı Lezzetlerini Keşfetti
- 04:27Ülkü Hilal Çiftçi'nin ailesinde boşanma krizi: Annesinden babasına ağır suçlamalar
- 04:18Cep delip geçiyor: 3 milyon lira 32 günde hemşire maaşını katladı!
- 04:08Fransız altyapı fonu, Yunanistan'ın elektrik hattını devraldı










