ASAYİŞ
Yayınlanma : 24 Eylül 2025 20:37
Bayburt-Gümüşhane karayolunda trafik kazası: 1 ölü

Bayburt-Gümüşhane karayolunda meydana gelen trafik kazasında, 64 yaşındaki Sebahattin Levent hayatını kaybetti. Kazanın ardından soruşturma başlatıldı.
Bayburt-Gümüşhane karayolunda meydana gelen bir trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kaza, Gümüşhane’den Bayburt istikametine seyir halindeki bir otomobilin kontrolden çıkması sonucu yaşandı.

KAZANIN AYRINTILARI
Sebahattin Levent (64) yönetimindeki 16 ARR 356 plakalı otomobil, Kayışkıran mevkiindeki Organize Sanayi Bölgesi girişindeki virajda kontrolden çıkarak karşı şeride geçti ve şarampole devrildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Levent, Bayburt Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu ve sürücünün neden kontrolden çıktığı araştırılıyor.
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı





