Tekirdağ'da meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol ortasındaki refüje ve aydınlatma direklerine çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

Kaza anı ve müdahale
Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı üzerinde F.B. idaresindeki 59 PV 564 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü kontrolden çıkarak önce refüje, ardından da aydınlatma direklerine savruldu. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda acil durum ekibi sevk edildi. Bölgede elektrik dağıtım şirketi TREDAŞ'ın ekipleri güvenlik önlemleri alırken, polis de trafik akışını kontrollü bir şekilde yönetti.
Sürücünün durumu
Kazada yaralanan araç sürücüsü F.B., olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne nakledildi. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.







