Bataklığa saplanan hayvan, ekiplerin titiz çalışmasıyla kurtarıldı

Aydın'ın Germencik ilçesinde bataklığa saplanan büyükbaş hayvan, belediye zabıta ve jandarma ekiplerinin ortak çalışmasıyla sağ olarak kurtarıldı. Belediye Başkanı Zencirci, ekiplere teşekkür etti.Bataklığa saplanan hayvan, ekiplerin titiz çalışmasıyla kurtarıldı
Aydın'ın Germencik ilçesinde, Uzunkum Mahallesi'nde bulunan Menderes Nehri kenarındaki bataklık alana saplanan bir büyükbaş hayvan, belediye zabıta ve jandarma ekiplerinin başarılı operasyonuyla kurtarıldı.

ORTAK MÜDAHALE BAŞARILI OLDU
Olayın bildirilmesi üzerine Germencik Belediyesi zabıta ekipleri hızla bölgeye intikal etti. Ekipler, jandarma ile koordineli bir şekilde çalışarak, belediyeye ait kepçenin de yardımıyla hayvanı bulunduğu yerden sağ salim çıkardı.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR MESAJI
Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Hemşehrimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, özverili çalışmalarından dolayı ihbar alanına hızlıca intikal eden zabıta ekiplerimize, kepçe operatörümüze ve saha çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
- 02:19Bülent Ersoy'dan Gırgıriye Müzikali Krizi Açıklaması: 'Kovulmadım, Yoğunluğumdan Ayrıldım!
- 02:09Washington'da tarihi müzakere: İsrail ve Lübnan bir araya geldi
- 01:59Liseli öğrenciler, itfaiyeden nefes kesen yangın tatbikatıyla hayata hazırlandı
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!




