GÜNDEM
Yayınlanma : 06 Nisan 2026 14:59

Aydın'da Çember operasyonuyla 55 aranan şahıs yakalandı

Aydın'da Çember operasyonuyla 55 aranan şahıs yakalandı
Aydın'da gerçekleştirilen Çember-119 operasyonu kapsamında 55 aranan şahıs yakalandı ve çeşitli suçlardan gözaltına alındı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, 02-04 Nisan 2026 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Çember-119 operasyonu ile aranan şahıslara yönelik önemli bir çalışma yaptı.

teknik yapı

OPERASYON DETAYLARI

Bu operasyon, 80 unsur ve 240 personelin katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda toplamda 55 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahısların 16'sının 0-2 yıl, 8'inin 2-5 yıl, 4'ünün 5-10 yıl ve 1'inin ise 10-20 yıl arası hapis cezası ile arandığı belirlendi.

SUÇLAR VE YAKALANANLAR

Operasyon kapsamında, hırsızlık suçundan 5, yaralama suçundan 5, uyuşturucu suçundan 4, yağma suçundan 2, diğer suçlardan ise 13 şahıs yakalandı. Ayrıca, ifadeye yönelik aranması bulunan 26 şahıs da operasyon sırasında ele geçirildi ve adli işlemler başlatıldı.