Atatürk üniversitesi camiasının değerli ismi Tacettin Karaca son yolculuğuna uğurlandı

Atatürk Üniversitesi Kütüphanesi'nin emekli personeli Tacettin Karaca (63), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi Abdurrahman Gazi Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Bir süredir tedavi gören ve Atatürk Üniversitesi Kütüphanesi'nin emekli personeli olan Tacettin Karaca, 63 yaşında sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
TOPRAĞA VERİLDİ
AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Muhammed Sıddık Karaca'nın amca oğlu ve Erzurum Matbaa Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca'nın yeğeni olan dört çocuk babası Tacettin Karaca'nın vefatı, sevenlerini yasa boğdu. Merhum Karaca, önceki gün hayatını kaybetmişti.
CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM
Tacettin Karaca için Ebu İsak Camii'nde cenaze namazı kılındı. Namaza; İçişleri eski Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve Brezilya Dostluk Grubu Başkanı Selami Altınok, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Akarsu, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Palandöken Belediye Başkan Vekili Vakur Alemdar, Zafer Medya Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak, AK Parti Yakutiye İlçe Başkanı Ferit Yıldız ve çok sayıda yakını ile sevenleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Tacettin Karaca'nın naaşı, Abdurrahman Gazi Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar
- 09:44Bursa'da kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 4 yaralı
- 09:36Kentsel dönüşümde imzalar evinizi uçuruyor, borç batağına sürüklüyor: Uzmanlar uyarıyor!






