• satrroıad dörüm
  • ceylan hafriyat
GÜNDEM
Yayınlanma : 26 Ağustos 2026 13:50

Hayriye Keskinkılıç, son yolculuğuna uğurlandı

Hayriye Keskinkılıç, son yolculuğuna uğurlandı
Hayriye Keskinkılıç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenaze namazı, Yahyalı'da Cami Kebir Camii'nde kılındı ve ilçe mezarlığında defnedildi.

Yahyalı Belediyesi'nin eski başkanlarından Esat Keskinkılıç’ın eşi ve iş insanları İhsan ile Abdullah Keskinkılıç’ın annesi Hayriye Keskinkılıç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Hayriye Keskinkılıç, son yolculuğuna uğurlandı 1

Cenaze merasimi düzenlendi

Merhume Keskinkılıç, Yahyalı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı, Yahyalı'daki Cami Kebir Camii’nde Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı tarafından kıldırıldı. Cenaze törenine, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve birçok önemli isim katıldı.

Hayriye Keskinkılıç, son yolculuğuna uğurlandı 2

Toprağa verildi

Cenaze namazının ardından, Hayriye Keskinkılıç ilçe mezarlığında defnedildi. Törene, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti ve MHP milletvekilleri ile merhumenin yakınları ve çok sayıda vatandaş da katıldı.