Afyonkarahisar'da yangın tatbikatında ilginç anlar

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen yangın tatbikatında, gerçekçi senaryolarla dikkat çekildi. Tatbikat sırasında ilginç anlar yaşandı.Afyonkarahisar'da yangın tatbikatında ilginç anlar
Afyonkarahisar'da Şuhut Devlet Hastanesi'nde düzenlenen yangın tatbikatı, gerçekçi senaryoları ve iş birliğiyle dikkat çekti.

GERÇEĞE YAKIN SENARYOLAR
Tatbikat, hastane afet planı çerçevesinde geniş katılımla gerçekleştirildi. Hastanenin arka bölümünde, oksijen tüplerinin bulunduğu alanda meydana gelen patlama, yangın tatbikatının fitilini ateşledi. Yangına ilk müdahale hastane personeli tarafından yapıldı, ancak yangının büyümesi üzerine Şuhut Belediyesi İtfaiyesi olay yerine intikal etti.

İLGİNÇ YÖNTEMLER
Tatbikat sırasında, senaryo gereği hayatını kaybeden bir kişi için görevliler, gerçekliği artırmak adına, arkadaşlarını sedyeden alarak tabuta koydular. Bu, tatbikatın ne denli gerçekçi olduğunu gözler önüne serdi. Başarıyla tamamlanan bu tatbikat, kurumlar arası iş birliği ve koordinasyonun önemine bir kez daha vurgu yaptı.
- 18:007 yaşındaki Yüsra'nın şüpheli ölümü: 15 doktor hakkında soruşturma izni!
- 17:51Aydınlı özel sporcular, Samsun'dan madalyalarla döndü
- 17:41Doğanın gözyaşları: Van'da açan ters laleler büyüleyici bir görsel şölen sunuyor
- 17:31Semih Özmeriç: Aydın esnafı için tek hedefimiz var
- 17:22Çanakkale'de şok: İlk elektronik harp savaşı tam 111 yıl önce burada yaşanmış!




