Marmaris'te ölümcül vinç kazası: 2 kişi tutuklandı

Marmaris'te denize tekne indirilirken vinç kolunun kopması sonucu 21 yaşındaki işçinin ölümüyle ilgili gözaltına alınan vinç operatörü ve şirket sahibi tutuklandı.
Marmaris'te denize tekne indirilirken yaşanan trajik vinç kazasında hayatını kaybeden 21 yaşındaki genç işçinin ardından, olaya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

TEKNİK ARIZA MI KAZAYA YOL AÇTI?
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Siteler Mahallesi Uzunyalı sahilinde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, çekek yerinde bulunan ahşap bir teknenin denize indirilmesi sırasında kullanılan vincin taşıma kolu (bom) bilinmeyen bir sebeple koptu. Bu kopma sonucu vinçten düşen parça, o esnada teknenin üzerinde bulunan 21 yaşındaki Tarık Yasin Şahin'in üzerine düştü. Ne yazık ki genç işçi olay yerinde yaşamını yitirirken, teknedeki bir başka çalışan ise son anda kurtulmayı başardı.
SORUŞTURMA SONUCU TUTUKLAMA
Kazanın ardından olay yerine gelen hayatını kaybeden gencin ailesi büyük bir üzüntü yaşadı. Gencin cansız bedeni, adli tıp incelemesi için başka bir vinç yardımıyla bulunduğu yerden alınarak Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, vinç operatörü ve vinç şirketinin sahibi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
- 17:41Doğanın gözyaşları: Van'da açan ters laleler büyüleyici bir görsel şölen sunuyor
- 17:31Semih Özmeriç: Aydın esnafı için tek hedefimiz var
- 17:22Çanakkale'de şok: İlk elektronik harp savaşı tam 111 yıl önce burada yaşanmış!
- 17:12Bakan Tekin: Türk devlet geleneği dünyanın en eski geleneklerinden biri
- 17:02Çatıdaki kablo yakma paniği büyüttü: İtfaiye alarma geçti




