Şok eden yangın: Buzdolabı kablosu patladı, anne ile oğul pencereden atlayarak canını kurtardı
- 5 / 1
Hatay'ın Erzin ilçesi Kızlarçayı Mahallesi'nde gece saatlerinde buzdolabı kablosundan çıkan yangın, bir ailenin hayatını altüst etti. Müstakil evde yaşayan 60 yaşındaki Rukiye Acar, duman kokusunu fark ederek oğlu Murat Yıldırım'ı uyandırdı ve ikisi de alevlerden kurtulmak için pencereden atlamak zorunda kaldı.
- 5 / 2
Yangın sırasında anne Rukiye Acar'ın astım hastası olduğu ve oksijen tedavisi görmesi gerektiği belirtildi. Murat Yıldırım, "Gece saat 4 civarıydı, kendimizi pencereden zor dışarı attık. Rabbime şükürler olsun can kaybımız yok ama evde büyük hasar var" diyerek yaşadıkları zor anları anlattı.
- 5 / 3
İlk müdahale komşular tarafından yapılırken, alevler Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale geldi ve ilk belirlemelere göre yangının çıkış sebebinin buzdolabı kablosunun patlaması olduğu düşünülüyor.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor
- 18:13Kuşadası'nda tekne turları tatilcileri mest ediyor
- 18:04Gümüş fiyatlarında kritik gelişmeler: Yatırımcılar dikkat kesildi
- 17:54Altın madencileri 20 yılın en ucuz fırsatı mı? Bank of America'dan çarpıcı analiz











