Özel'den sert çıkış: 'Kötü sözlere kulağımızı tıkıyoruz, milletin gözünün içine bakıyoruz
- 3 / 1
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çorum'un Mecitözü ilçesinde düzenlenen Hitit Kültür Merkezi açılışında gündeme dair sert açıklamalarda bulundu. Özel, iktidar partisini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirerek, CHP'li belediyelerin engellendiğini ve karalama kampanyalarına maruz kaldığını iddia etti. 'Bunların kötü sözlerine kulağımızı tıkıyoruz, milletimizin gözünün içine bakıyoruz' diyen Özel, sonunda gönül yapanların kazanacağını vurguladı.
- 3 / 2
Özel, Mecitözü'nün nüfusunun AK Parti iktidarı döneminde 26 binden 13 bine düştüğünü savundu. İlçedeki banka şubeleri, adliye, tapu dairesi, askerlik şubesi ve birçok devlet dairesinin kapandığını belirterek, 'Sayın Erdoğan iyi gelmediği gibi iktidarı da Mecitözü'ne iyi gelmemiş' ifadelerini kullandı. Emekli maaşlarının ve asgari ücretin alım gücünün düştüğünü, çiftçinin ve esnafın zor durumda olduğunu, gençlerin yurt dışına yöneldiğini öne sürdü.
- 3 / 3
CHP'li belediyelerin Türkiye genelinde 800 kreş, 77 öğrenci yurdu ve 165 kent lokantası açtığını, halk marketleri ve mandıralarla uygun fiyatlı ürün sunduğunu anlatan Özel, deprem konutlarıyla ilgili de eleştirilerini sıraladı. '1 yılda yapacağız' denilen konutların yüzde 2'sinin tamamlandığını, anahtar vermeden boş senet imzalatıldığını ve faiz uygulandığını iddia etti. 'Taş üstüne taş koymadılar' söylemine karşılık, açılışı yapılan Hitit Kültür Merkezi'ni örnek gösterdi.
- 09:27Bursa'da alkollü sürücünün neden olduğu kaza, araçları hurdaya döndürdü
- 09:17Küresel Piyasalar Barış Umuduyla Coştu: Borsalar Rekorlara Yaklaşıyor
- 09:07Ticaret Bakanlığı'ndan reklam denetimi: 117 firmaya milyonluk ceza kesildi
- 08:58İran petrolüne ABD'den şok karar: Satış izni uzatılmıyor!
- 08:47Altın yatırımcılarını tedirgin eden gelişmeler yaşanıyor










