Kandıra sahilleri tehlike çanları çalıyor: Tüm plajlarda denize girmek yasaklandı

  • 3 / 1 Kandıra sahilleri tehlike çanları çalıyor: Tüm plajlarda denize girmek yasaklandı 0

    Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki tüm plajlarda, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girişler yasaklandı. Bu karar, vatandaşların güvenliğini önceliklendiren bir tedbir olarak alındı.

  • 3 / 2 Kandıra sahilleri tehlike çanları çalıyor: Tüm plajlarda denize girmek yasaklandı 1

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, bugün öğle saatlerinden itibaren Kocaeli ve çevresinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Bu yağışların gece saatlerine kadar sürmesi öngörülüyor. Yetkililer, bu durumun sel, su baskını, heyelan, yıldırım düşmesi, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi ciddi olumsuzluklara yol açabileceği konusunda vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

  • 3 / 3 Kandıra sahilleri tehlike çanları çalıyor: Tüm plajlarda denize girmek yasaklandı 2

    Kandıra Kaymakamlığı, Meteoroloji'nin bu uyarılarının ardından bir açıklama yaparak, ilçedeki tüm plajlarda denize girmenin mevcut hava ve deniz koşulları nedeniyle tehlikeli ve kesinlikle yasak olduğunu duyurdu. Vatandaşlardan, can güvenlikleri için sahillerden uzak durmaları ve denize girmemeleri yönünde ricada bulunuldu.