D-130'da kanlı sabaha uyanış: Hız tutkunu sürücü 1 can aldı, 3 kişiyi yaraladı!
- 8 / 1
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, D-130 karayolunun Sanayi Mahallesi mevkii, sabah saatlerinde kabusa döndü. Başiskele yönüne seyreden 22 yaşındaki S.D.'nin kullandığı 41 BJ 022 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle adeta kontrolden çıktı.
- 8 / 2
Kontrolsüzce savrulan araç, önce yol kenarında park halinde duran 34 VY 5953 plakalı hafif ticari araç ile 55 PN 283 plakalı minibüse çarptı. Ancak felaket bununla da sınırlı kalmadı. Çarpmanın etkisiyle adeta birer mermiye dönüşen araçlar, aynı zamanda durdukları yerde bulunan 60 yaşındaki H.T., 15 yaşındaki S.S., 42 yaşındaki A.S. ve 58 yaşındaki Recep Cüre'ye de çarparak dehşet saçtı.
- 8 / 3
Kazada yaralananların hızla hastanelere kaldırıldığı bildirildi. H.T. Necati Çelik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, S.S. ve A.S. Kocaeli Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Recep Cüre ise kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan H.T. taburcu edilirken, kazaya neden olan otomobil sürücüsü S.D. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen sürücü, yaşanan trajedinin sorumlusu olarak gösterildi. Bu kanlı anlar, bir restoranın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 23:4440 yıllık füze sistemini emekliye ayırıyorlar: Yerine radarlardan kaçabilen nükleer füze geliyor
- 23:35Avrupa'da sıcak hava dalgası vurdu: 3 nükleer reaktör acil kapatıldı
- 23:26NATO'da büyük füze hamlesi: 10 Avrupa ülkesi bir araya geldi
- 23:18Macaristan'da siyasi deprem: Başbakan, Cumhurbaşkanı'nın ipini çekiyor
- 23:09Bilecik’te haşerelere karşı kapsamlı ilaçlama çalışması











