Alaplı'da piknik tüpü alev aldı, apartman sakinleri panik yaşadı
- 3 / 1
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, bir apartmanın balkonunda yemek yapıldığı esnada gaz kaçağı nedeniyle piknik tüpü alev aldı.
- 3 / 2
Huzurkent mevkisindeki olayda, bir vatandaşın balkonda yemek yaptığı sırada, gaz kaçağı bulunan tüp aniden alevlenerek paniğe neden oldu. Alevlerin büyümesi üzerine, vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi. Durum, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi ve itfaiye ile sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
- 3 / 3
Ancak, itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak kendi çabalarıyla yangını kontrol altına almayı başardı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli bir panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, piknik tüpü kullanırken gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
- 19:33Mühendisliğin zirvesi: Çin, 80 katlı gökdelen boyunda kum barajla su tutuyor
- 19:24Bakan Işıkhan, Ardahan'da önemli temaslarda bulundu
- 19:15Petrol fiyatları neden düştü? Piyasalar barışa fazla mı sevindi?
- 19:06Şimşek: Dünya Bankası'nın finansmanı ile enerjide dönüşüm hızlanıyor
- 18:56Mısır ve Eritre, deniz ticaretinde el ele veriyor: Yeni ufuklar açılıyor









