• Nevavprestij
BODRUM ÖZEL Haber Girişi : 01 Şubat 2024 12:14

Bodrum, Emıtt Turizm Fuarında Yerini Alacak

Bodrum, Emıtt Turizm Fuarında Yerini Alacak
27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşirken Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi iş birliği ile Bodrum standı kurulacak.

 

voyage otel

Bodrum'un uluslararası bir marka olarak kalmasında önemli yeri olan, dünyanın en büyük ve köklü 5 turizm fuarından biri olan EMITT'te Bodrum, 7 Numaralı Holde 7462 Kodlu Stantta turizm profesyonellerini ve halkı ağırlayacak.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon fuar öncesi Bodrum'da turizmin gelişimi, marka değerinin geliştirilmesi ve fuarların bu konudaki katkısı hakkında düşüncelerini aktardılar.

 

Başkan Kocadon turizmcilerin Bodrum’un tanıtım yüzü olduğuna da vurgu yaparken konuyla ilgili şunlara dikkat çekti: “Muğla’daki tüccarların da üçte biri Bodrum’da bulunuyor, çok kaliteli hizmet verebilen deneyimli turizmcilerimiz ve turizmi besleyen tüm diğer yan sektörlerdeki temsilcilerimiz Bodrum’un marka değerinin yükselmesi için çok önemli. Bu sebeple de turizm yatırımcılarına ve turizm profesyonellerimize büyük görev düşüyor. Yaptıkları her işte kalite çizgilerini korumalılar ki Bodrum kaliteli turisti kaybetmesin. Yerel değerleri modern hizmet anlayışı ile koruyup geliştirilebilir bunun yanında Bodrum’u cazip kılan doğal ve kültürel değerleri koruyabilirsek geleceğin turizm mirasını yarımadamızın antik geçmişine yakışır şekilde pırıl pırıl bırakmış oluruz. Bu farkındalığa sahip turizmcilerimizin bizlerle birlikte fuarlarımızda yer alması çok çok önemli. Bodrum’un bir tanıtım yüzü de bu anlayışa sahip turizmcilerimizdir. 
Hep dediğimiz gibi: “Bodrum Standı Hepimizin” ve Bodrum’un turizm kenti olarak kalması için her birimize görev düşüyor. 

 

Başkan Aras ise Bodrum'un ülkemizce önemine ve turizmde aldığı payın daha da genişlemesi gerektiğine değindi ve tüm turizm gönüllülerini fuara davet etti.