• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 23 Ocak 2024 16:44

Yıldırımçakar: Halka rağmen değil, halk ile siyaset yapmak için aday oldum

Yıldırımçakar:  Halka rağmen değil, halk ile siyaset yapmak için aday oldum
Saha çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Melek Yıldırımçakar, önemli mesajlar verdi. Partililerle bir araya gelen Yıldırımçakar, “Ben halka rağmen siyaset değil, halk içi siyaset yapmak için aday oldum" d

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Melek Yıldırımçakar, aday adaylığı sürecindeki saha çalışmalarını sürdürüyor. 

voyage otel

 

Kendisine eşlik eden heyet ile birlikte Bodrum’un değişik mahallerinde parti tabanını oluşturan üye ve vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırımçakar, bir yandan da kentlerin yönetim paydaşları olan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek görevin kendine tevdi edilmesi ve seçilmesi halinde geleceğe dönük yönetim anlayışının paylaşıyor.

 

Aday adayı Melek Yıldırımçakar’ın kent kimliği, kentin tarihi dokusu, Bodrum’un sahip olduğu doğal güzelliklerinin korunması, kentin kronik hale dönüşen su, trafik sorununa çözüm önerileri ve daha birçok soruna bakış açısı ve çözüm önerileri karşılık bulurken, şeffaf ve hesap verilebilirliği öne çıkarması, sorunlara ortak akıl ile çözüm önerileri ve toplumsal birlikteliği vurgu yapan sözleri vatandaşlardan beğeni topladı.

 

Görüş ve önerilerini paylaşan mahalle sakinlerini dinleyen ve not alan Melek Yıldırımçakar “Bizlere iletilen istekleri not alıyoruz. Yetki bize verildiğinde tekrar sizlerin huzuruna çıkıp, neyi nasıl yapacağımızı birlikte değerlendirecek ve uygulama şeklini birlikte belirleyeceğiz. Ana hatlarıyla uygulamayı düşündüğümüz tüm plan ve projelerimiz hazır, bunları hayata geçirebilmemiz için desteklerinizi bekliyorum” dedi.

 

YILDIRIMÇAKAR: HALK İLE BİRLİKTE SİYASET YAPACAĞIM 

 

Meclis üyesi aday adaylarının ön seçimle seçilecek olmasını da değerlendiren Melek Yıldırımçakar, “Bugün yine saha çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Saha çalışmalarındaki tüm süreçlerimizi not alıyor ve çalışma rehberi olarak değerlendireceğiz. Gelinen noktada sahada bir karşılığımız var, halkımızın, partililerimizin yanında taleplerine sahip çıkıyoruz. Bu aday adaylığı sürecim de böyle başladı. Halka rağmen değil, halk ile birlikte siyaset yapmak için aday adayı oldum. Seçilip halkın sorunlarına duyarlı bir yaklaşım da ortaya koyacağıma inanıyorum. Partinin aldığı ön seçim kararını da destekliyorum. Demokrasinin gereği olarak yapılacak olan bu seçimde başarılı olacağımı düşünüyorum. Bizler demokrasi kültürünü yaratacağız” diye konuştu.