• Nevavprestij
POLİTİKA Haber Girişi : 04 Nisan 2024 15:49

Onbaşıoğlu "birlik ve beraberlik" dedi

Onbaşıoğlu
CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı Onbaşıoğlu'ndan birlik ve beraberlik mesajı

Efes Selçuk'ta yerel seçim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efes Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, ilçe halkına önemli bir çağrıda bulundu.

voyage otel

 

 

Seçim sonuçlarının ardından, ilçede birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Onbaşıoğlu, tüm partililere ve gönüldaşlara kırıcı söz ve paylaşımlardan kaçınılmasını istedi.  Onbaşıoğlu, ilçede yaşayanların birlikte yaşayıp, ülke için mücadele etmenin değerini hatırlatarak, özellikle partililere bu konuda daha hassas olmaları çağrısında bulundu.

 

 

CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu yaptı açıklamada şunları kaydetti "Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş yoldaşlarımıza ve Efes Selçuk halkına Merhaba; Bilindiği üzere yerel seçim süreci sona ermiştir. Partimize gönül veren yoldaşlarımızdan ve ilçemizde yaşayan tüm hemşehrilerimizden bu konuda önemli bir ricada bulunmak istiyorum. Yolda, sokakta, düğünde ve cenazede yüz yüze baktığımız; ilçemizde birlikte yaşayıp, ülkemiz için birlikte mücadele ettiğimiz herkesin bugünden itibaren kırıcı söz ve paylaşımlardan uzak durmasını, özellikle partimize gönül vermiş dostlarımızdan bu konuda daha hassas davranmalarını rica ediyorum.  Birçoğumuz uzun yıllardır, belki de birkaç kuşaktır bu ilçede yaşayan ve yaşamaya devam edecek olan  insanlarız. Bütün kimliklerimizin ötesinde, hemşehrilik bilinci ile hareket etmemiz gerektiği, geçen zamandan bize asıl kalacak olanın seçim sonuçlarından çok dostluk, birlik ve beraberlik olması gerektiği konusunda hepimizin hemfikir olduğunu düşünüyor, seçim sonucunun ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.