Yatağan’daki şüpheli yangında cinayet şüphesi: Torun ve eşi yakalandı

Yatağan'daki yangında hayatını kaybeden yaşlı çiftin torunu ve eşi, yurt dışına kaçma hazırlığı yaparken İstanbul'da yakalandı.
Muğla'nın Yatağan ilçesinde yaşlı bir çiftin hayatını kaybettiği ev yangınıyla ilgili araştırmalar derinleşiyor.

ŞÜPHELİ YANGININ ARDINDAN
Yangının kaza olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma ekipleri, yaşlı çiftin torunu Busenaz K. ve eşi Kürşat K.'nin yurt dışına kaçma aşamasında İstanbul'da yakalandığını bildirdi. Olay, 5 Mart gecesi saat 01.00 sularında Turgut Mahallesi'nde meydana geldi. Nazire Kasap (76) ve Asım Kasap (87) çiftinin evinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede tüm binayı sararak can aldı.

Olayın ayrıntıları gün yüzüne çıkıyor
Komşuların yangın ihbarıyla olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, Nazire Kasap'ın cesedine ulaştı. Asım Kasap ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) yangının çıkış noktasını ve nedenlerini araştırıyor. Jandarma, çiftin torunu ve eşinin peşinde olduğu bilinen yakalama kararını uygulamak için harekete geçti. İstanbul Havalimanı'nda firari şüphelilerin izini süren ekipler, yurt dışına çıkış hazırlığında olan ikiliyi operasyonla yakaladı. Şu anda jandarmada işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
- 23:27Bolu'da yasa dışı avcılığa karşı başarılı operasyon: 350 kilo sazan kurtarıldı
- 23:18Apartmanda sessizliği ihlal etmek artık cep yakıyor: Komşu şikayeti 13 bin liraya mal olabilir
- 23:09Euro Bölgesi'nde ekonomik güven endeksi nisan ayında beklenmedik şekilde düştü
- 23:00Sina'da Mısır tatbikatı İsrail'i alarma geçirdi: Sınırın 100 metre yakınına gerçek mermi yağacak!
- 22:51ABD Senatosu, Trump'ın Küba'ya yönelik ambargosunu onaylamadı




