Van'da 531 litre kaçak motorin operasyonu: R.A. gözaltında

Van'da gerçekleştirilen operasyonda 531 litre kaçak motorin ele geçirildi ve R.A. hakkında yasal işlem yapıldı.
Van'ın Edremit ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, 531 litre kaçak motorin ele geçirildi.
OPERASYON DETAYLARI
Van Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı'nın Narkotik ve Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı, bu operasyonu yürüttü. Açıklamada, akaryakıt kaçakçılığı ile ilgili yapılan araştırmalar sonucunda R.A. (51) isimli şahsın ikametinde ve ek alanlarda adli arama gerçekleştirildiği belirtildi.
ELE GEÇİRİLEN MALZEMELER
Yapılan aramada, 531 litre motorin (marker'sız), 113 adet 20 litrelik bidon, 36 adet 10 litrelik bidon, 30 adet 20 litrelik bidon, 1 adet yakıt pompası, 3 adet elektrikli hidrofor ve 2 adet metal huni bulundu. Şüpheli R.A. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldığı ifade edildi.
- 17:01Satranç tutkunları Aliağa'da buluşuyor: 30. Geleneksel Kyme Satranç Turnuvası başlıyor!
- 16:51Aydın'da sinekle mücadele idari yargıya taşındı
- 16:416 bin yıllık mezarların sırrı çözüldü: Neolitik İskoçya'da ataerkil düzenin izleri bulundu
- 16:32Van'da kış lastiği değişim dönemi başladı
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu





