Vali Canbolat, Didim Mutfak Akademisi’nde incelemelerde bulundu

Aydın Valisi Yakup Canbolat, Didim Mutfak Akademisi’nde incelemelerde bulunarak projenin önemine vurgu yaptı ve kursiyerleri tebrik etti.Vali Canbolat, Didim Mutfak Akademisi’nde incelemelerde bulundu
Aydın Valisi Yakup Canbolat, Didim Mutfak Akademisi'nde incelemelerde bulundu. Bu ziyaretine Didim Kaymakamı Mesut Çoban ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit de eşlik etti.

PROJE HAKKINDA BİLGİLER VERİLDİ
Güney Ege Kalkınma Ajansı desteğiyle faaliyete geçen Didim Mutfak Akademisi'nin, Didim Halk Eğitimi Merkezi'nde önemli bir ihtiyacı karşılayacağı vurgulandı. Vali Canbolat, projeyi yerinde görmek istediğini belirterek, modern bir bina ve ekipmanla hayata geçirilmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Proje sahibi Didim Ticaret Odası ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İSTİHDAM VE EĞİTİM VURGUSU
Ayrıca, meslek edindirme açısından büyük bir değer taşıdığını ifade eden Canbolat, Didim'in geleceği için önemli bir adım olduğunu sözlerine ekledi. Kursiyerlerin, aşçılık ve pastacılık eğitimleri alarak iş bulduğunu öğrenen Vali, eğitmen ve kursiyerleri tebrik etti. Projenin eğitim koordinatörü Yiyecek İçecek Öğretmeni Düriye Gönen Kaya ve kursiyerler, Mutfak Akademisi'nde ürettikleri yiyecekleri misafirlere ikram etti. İkramlar arasında yer alan, coğrafi işaret süreci devam eden Balat Baklasından yapılan Pava yemeği hakkında da bilgiler verildi.
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu





